Méregtelenítés mustármaggal

FEHÉR MUSTÁRMAG KÚRA 
 
6 hétig minden reggel és este 1-1 teáskanálnyi fehér mustármagot nyelj le összerágás nélkül és utána igyál meg legalább egy, de inkább 2 nagy pohár vizet.
(bio-boltokban kapható fehér mustármag - a teljes kúrához szükséges mennyiség néhány száz Ft-ba kerül.)
 

Hatása: megtisztul a bélrendszered, a nyirokrendszered, szebb lesz a bőröd, a hajad, könnyebb lesz az emésztésed.
 
Tünetek: az első napokban előfordulhat hasmenés. Ha zavar a mértéke, csökkentsd le napi 1 teáskanálnyira az adagot. A kúra közben jobban zsírosodhat a hajad, a bőröd. (...de utána sokkal szebb lesz!!!)
 
FONTOS: Ha tiszta vagy, akkor könnyebbnek érzed Magad. Nemcsak testileg leszel könnyebb, mozgékonyabb, energikusabb, hanem könnyebben tudsz gondolkodni is.
 
Könnyebben megtanulod azt, amit szeretnél; és könnyedén jutnak el Hozzád azok az ötletek, intuíciók, amikre szükséged van ahhoz, hogy életed sikeresebb legyen minden szinten.
 
 
Figyelmeztetés: A tisztulási folyamat nem kellemes. Ahogy tisztul ki a tested, lelked; lehetnek kényelmetlen, kellemetlen tapasztalataid.
Tisztulás = méregtelenedés.
 
A méregtelenítő folyamat alatt hasonlóan kellemetlen érzéseid lehetnek, mint amikor hirtelen telítődik méreganyagokkal a tested vagy lelked. (mérgezési tünetek, mint pl. fejfájás; gyomorrontáshoz hasonló érzés; fáradékonyság; nagyobb alvásszükséglet; csontok, izmok, izületek fájdalma...)
Mivel ugyanaz a folyamat zajlik Benned, mint mérgezéskor - csak visszafelé, ezért a vele járó érzések is teljesen hasonlóak.
 
Ha betartod az itt leírtakat, akkor a kellemetlenségek minimálisra csökkenthetők; a tiszta, jó érzés pedig hamarosan jelentkezni fog, és élvezheted a tisztaság előnyeit.
Egészséges embereknek is nagyon előnyös évente 2-szer (pl. tavasszal és ősszel) egy ilyen tisztítókúrát elvégezni. Nincs semmi táplálkozási megkötés (ebben a lépésben); mindent lehet ugyanúgy enni, mint korábban - akkor is érezni lehet a jótékony hatást.
 
Többször is végezhető, nemcsak 2-szer egy évben, de 2 kúra között legalább 2 hét szünetet javasolt tartani!
6 hét pontosan 6 hét legyen! Ha egyszer-egyszer elfelejtetted bevenni reggel, vagy este a mustármagot, az nem gond, de a 6 hetet mindenképp pontosan tartsd be. Ha csökkented az adagot, az sem gond, de a 6 hetet betartani nagyon fontos!
 
Természetesen más kúrával egy időben végezve, még hatásosabb. Betegségből való felépülés gyorsabb; fogyókúra könnyebb és gyorsabban beindul, ha ezt is hozzávesszük a terápiához.
 
Jó tanács: Komoly kellemetlenségek nem várnak Rád, ha elegendő vizet iszol a kúra közben!
A méregtelenítés közben a testedben feloldódik, sok a szervezeted számára előnytelen anyag, salakanyag. Az viszont csak akkor tud kiürülni, ha kivezeted onnan, ha kimosod. Kimosni pedig csak elegendő mennyiségű vízzel tudod! Ébredéskor igyál meg 2 nagy pohár tiszta vizet. Lefekvés előtt (közvetlenül, vagy 1 órával korábban) szintén igyál meg 2 nagy pohár tiszta vizet.
 
A kettő között legalább 2,5 liter tiszta vizet igyál meg napközben, ha kellemetlen tüneteid vannak, akkor azonnal igyál meg 2 nagy pohár tiszta vizet.
 
 
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs